BLACK FRIDAY

Skogstad Sport utvider Black Friday 2023 til Black Weekend 2023! Få -40% på ALLE ordinære varer!

Se noen av favorittene hos Skogstad her

DAME

HERRE

BARN 1-6 ÅR

BARN 7-14 ÅR


Få med deg alle tilbudene på Black friday! Meld deg inn eller oppdater ditt medlemskap i vår nye digitale kundeklubb og motta e-post med tilbud, kampanjer og rabattkoder!

*OBS! For å motta rabattkoder MÅ du huke av for å motta nyhetsbrev under oppmelding. Du kan endre dine valg for nyhetsbrev på Min side når som helst.

Når er Black Friday 2022? Skogstad Sport starter nedtellingen til verdens største handledag! I år er Black Friday den 24. november, og hos Skogstad Sport får du fantastiske tilbud hele dagen, både på nett og i våre butikker. Julen er ikke langt unna, og Black Friday er en perfekt anledning til å gjøre unna gavekjøpene til en god pris! Hva med en dunjakke, turbukse eller en skalljakke? Hos Skogstad Sport har vi turklær, treningstøy og fritidsklær til både barn dame og herre.

Black Friday 2023

Har du ikke anledning til å sjekke ut alle Skogstad Sports tilbud på selve dagen, har Black Friday heldigvis blitt så stort at det strekker seg over flere dager. Hos Skogstad Sport kjører vi også Black Week med gode rabatter og tilbud hele uken. Første mandagen etter Black Week kommer Cyber Monday, en egen dag med ekstra gode tilbud kun på nett. Det er flere enn deg som er ute etter å gjøre et kupp, så følg godt med før dine favoritter blir utsolgt.

Netthandel på Black Friday

Er du lei av uendelige køer og trange butikker og kjøpesentre? Handler du på nett hos Skogstad Sport kan dra nytte av tilbudene i fred og ro. Har du bestilt en vare på skogstadsport.no som ikke passer eller som du ikke ønsker å beholde, har vi heldigvis alltid 30 dagers åpent kjøp, og du kan enten sende dem tilbake i posten eller levere dem i en av våre butikker. Under «Finn butikk» på vår nettside kan du søke opp din nærmeste Skogstadbutikk.

Black Friday – Kundeklubb

Kampanjene til Black Friday blir vanligvis ikke annonsert før den store dagen, men som medlem av vår kundeklubb får du eksklusiv tilgang til alle tilbudene hos Skogstad Sport før alle andre! Som medlem får du selvfølgelig mange andre fordeler også. I tillegg til tidlig adgang på salg og personlige rabatter, får du også 5% bonus på alt du handler både i nettbutikken og i en av våre fysiske butikker. Du vil også først ute når nye og populære varer annonseres.

Kjøp kvalitetsprodukter på Black Friday

Vi varierer Black Friday-tilbudene hvert år, men vi kan love deg gode priser på en mengde turklær og fritidsklær. De mest populære produktene for dame er blant annet turbukse, dunjakke og regntøy. For herre finner vi turbukse, skalljakke og ulltøy. Til barn er disse å anbefale, jakke og turbukse. Og du, det er også lov å unne seg selv en førjulsgave!

Hvor kult hadde det ikke vært å kunne stille forberedt i det råeste utstyret fra Skogstad når via ferrata ruten i loen skal klatres?

Når er Black Friday de neste årene?

Er du også glad i å gjøre gode kjøp på turklær og fritidsklær, kan du merke deg disse datoene for årene som kommer. Black Friday kommer alltid på fredagen etter den Thanksgiving, og Thanksgiving feires alltid den siste torsdagen i november.

Her er datoene for Black Friday de neste par årene:

Black Friday 2023 er fredag 24. november
Black Friday 2024 er fredag 29. november

Black Friday 2022 kampanje på turbukse, dunjakke, turklær og fritidsklær hos Skogstad
Gjør et kupp på Black friday hos skogstad sport!
  • Ingen kategorier
TOPP