Personvern

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Skogstad Sport AS samler inn og bruker personopplysninger. Formålet med denne informasjonen er å informere deg som kunde om hvilke opplysninger som samles inn på vår nettside (skogstadsport.no) og hvordan disse opplysningene blir benyttet. Ditt personvern er viktig for Skogstad Sport, og Skogstad Sport følger de til enhver gjeldende regler for behandling av personopplysninger, herunder personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR).

Dette regnes som personopplysninger:

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til deg som enkeltperson, som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse, bilder og fødselsnummer (både fødselsdato og personnummer). Opplysninger om hvordan du bruker Skogstadsport.no, for eksempel hvilke sider/produkter du har sett på, kan også være personopplysninger.

Behandling av personopplysninger på våre nettsteder, og formålet med behandlingen:

Skogstad Sport AS er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.
Det er frivillig for de som besøker Skogstadsport.no å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og bruke kontaktskjema, men for å motta varer og tjenester kan det være en forutsetning. Skogstad Sport samler inn informasjon slik at vi kan gi våre kunder relevante tilbud som passer til kundens interesseområder. I tillegg vil opplysningene bli brukt til å sikre gode kundeopplevelser på våre nettsider, skogstadsport.no

Vi bruker personopplysningene som vi samler inn til følgende formål:

  • Levere tjenesten og kontakt i forbindelse med kjøp
    For eksempel må vi ha kontaktinformasjonen din for å sende ordren til deg
  • Salg og markedsføring
    Vi bruker anonymiserte data og personopplysninger for markedsføring, i samsvar med gjeldende lovgivning. Dette inkluderer å målrette markedsføring mot deg på internett.
  • Norsk lov
    Overholde bestemmelser i norsk lov, for eksempel i sammenheng med bokføringsloven.
  • Andre formål du har gir oss ditt samtykke til
    ◦ Utsending av nyhetsbrev på e-post eller SMS, og annen direkte markedsføring
    ◦ Kommunikasjon på sosiale medier hvor du har akseptert kontakt med oss

Du kan til enhver tid trekke ditt samtykke for behandling av personopplysninger til markedsføringsformål. Den enkleste måten å gjøre det på, er å melde seg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev.

Rettslig behandlingsgrunnlag:

Vårt rettslige grunnlag for innsamling og behandling av personopplysninger beskrevet i denne personvernerklæringen, avhenger av opplysningene det gjelder og sammenhengen det er samlet inn i. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, samt når behandling av persondata er nødvendig for å oppfylle en avtale med kunden eller for å oppfylle rettslige forpliktelser som regnskapsføring mv.

Hvilke personopplysninger som behandles og hvor de hentes fra:

Skogstad Sport innhenter personopplysninger når du:

  • Melder deg på for å motta tilbud hos oss på e-post
  • Registrerer salgsordre i våre butikker.
  • Gjennomfører kjøp på skogstadsport.no
  • Oppretter bruker på skogstadsport.no
  • Deltar i konkurranser i regi av Skogstad Sport.

Vi henter også inn informasjon om din bruk av våre nettsider gjennom informasjonskapsler (cookies).

De opplysningene Skogstad Sport henter inn og behandler er følgende: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, i noen tilfeller spør vi etter fødselsdato.

Utleveres opplysningene til tredjeparter?

Skogstad Sport vil ikke selge personopplysninger som er gitt til oss til en tredjepart – noe som betyr at du ikke vil få informasjon fra andre selskaper enn oss basert på dine opplysninger.
Skogstad Sport bruker samarbeidspartnere og tredjeparter for å behandle og lagre opplysninger samt markedsføring på vegne av Skogstad Sport. Lagring og personopplysningsbehandling kommer i hovedsak til å skje innenfor EU/EØS-området.

Sletting og arkivering av opplysningene:

Personopplysningene vil bli oppbevart så lenge personopplysningene er nødvendig for det formål opplysningene ble innhentet for. Dette innebærer at personopplysninger til markedsføring slettes dersom du melder deg av nyhetsbrev eller trekker ditt samtykke.
Personopplysninger knyttet til salg eller avtaler du har med oss, slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt. Personopplysninger knyttet til Skogstad Sports oppfyllelse av rettslige forpliktelser, slettes så snart de rettslige forpliktelser er oppfylt.

Dine rettigheter:

Virksomheten forholder seg til den registrertes rettigheter og plikter som beskrevet i Norsk Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven).
Du har rett til:

  • Informasjon. Du har krav på informasjon om hvordan Skogstad Sport AS behandler dine personopplysninger
  • Innsyn i egne personopplysninger, samt korrigering og/eller sletting av disse
  • Begrensning av behandling av personopplysninger
  • Dataportibilitet
  • Innsigelse mot behandling av personopplysninger
  • Automatiserte avgjørelser og profilering

Du har rett til å klage på behandling som gjøres av dine personopplysninger til Datatilsynet, se mer på www.datatilsynet.no

Slik sikrer vi dine personopplysninger:

Beskyttelse av dine personopplysninger er veldig viktig for Skogstad Sport AS og vi arbeider kontinuerlig med å beskytte personopplysninger.
Informasjonssikkerheten ivaretas etter §13 i personopplysningsloven der det står beskrevet at det stilles krav til den behandlingsansvarlige om tiltak som sørger for tilfredsstillende informasjonssikkerhet med hensyn til konfidensialitet, integritet og tilgjengelighet.

Kontaktinformasjon:

Skogstad Sport AS (org.nr. 932 980 177) er behandlingsansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen. Om du har spørsmål om, ønsker innsyn i, eller sletting av, personopplysningene som er lagret om deg, kan du ta kontakt med oss på kundeservice via e-post til kundeservice@skogstadsport.no.