BLACK WEEK

Black week 2023 er igang! Få – 40% på ALLE ordinære varer!

Se noen av favorittene hos Skogstad her!

DAME

HERRE

BARN 7-14

BARN 1-6


Få med deg alle tilbudene under Black week! Meld deg inn eller oppdater ditt medlemskap i vår nye digitale kundeklubb og motta e-post med tilbud, kampanjer og rabattkoder!

*OBS! For å motta rabattkoder MÅ du huke av for å motta nyhetsbrev under oppmelding. Du kan endre dine valg for nyhetsbrev på Min side når som helst.


I år starter Black Week hos Skogstad Sport den 22. november! Black Week kommer som en forlengelse Amerikanernes Thanksgiving, en av årets mest omsettende uker. Hva kommer på tilbud på de ulike dagene? Vi skal gi deg en innføring i hva du har i vente i vår nettbutikk og i våre fysiske butikker.

Når er Black Week 2023?

Thanksgiving er en av amerikanernes største og eldste høytider. De ønsket blant annet å vise sin takknemlighet for årets avlinger og markerte dette med et stort arrangement. Denne spesielle tradisjonen ble bragt med til USA av Engelske pilgrimmer og har vært en markert høytid i Amerika siden tidlig på 1600-tallet. Thanksgiving blir fortsatt markert den siste torsdagen i november hvert år, og hele denne uken blir nå feriret med Black Week. I 2022 faller Black Week på uke 47 og har oppstart mandag 21. november – en kjempemulighet til å gjøre unna julegavehandelen og sikre seg en rolig førjulstid!

Black week kampanjer i butikk og på nett

For å gjøre handleopplevelsen så smidig som mulig, har vi kampanjer for deg enten du liker å handle på nett eller i fysisk butikk . Skogstad Sport har alltid 30 dagers åpent kjøp, og varer du kjøper på nett kan returneres både i fysisk butikk og via post. Ønsker du gode råd eller å teste produktene står vi alltid klare til å hjelpe deg i en våre ulike butikker. Du kan også få mye inspirasjon og tips på vår nettside under aktuelt.

Black week 2022 kampanje hos skogstad
Skogstad Sport har kampanjer under Black Week!

Kjøp julegavene under Black Week!

Black Week er en kjempefin mulighet til å sikre seg selv noen godbiter, men også til å handle julegaver. Vi har tuklær og fritidsklær til både dame og herre, barn! Hva med turbukse, dunjakke og regntøy til dame eller turbukse, skalljakke og ulltøy til herre. Til barn er disse å anbefale, jakke og turbukse.

Hvor kult hadde det ikke vært å kunne stille forberedt i det råeste utstyret fra Skogstad når via ferrata ruten i loen skal klatres?

Black Week 2023 – en uke med gode tilbud

Uttrykket Black Friday ble først kjent tidlig på 1960-tallet. Butikkene pleide å stenge på thanksgiving, dermed ble trykket hos butikkene enda større på fredagen etter feiringen. I dag er fredagen etter Thanksgiving en av verdens mest omsettende dager, og Black Friday har blitt utrykk alle kjenner til. Men det stopper ikke der – Skogstad Sport kjører på hele uken i under Black Week. Tilbudsfesten avsluttes mandagen etter med Cyber Monday.

TOPP