Frakt og Levering

Vi bruker Bring for å sende pakker fra oss til deg. Vanlig leveringstid er 1-3 virkedager. Når du bestiller varer hos oss kan du velge mellom følgende fraktalternativer:

Hent i butikk:
Bring vil alltid velge butikken eller postkontoret som er nærmest adressen du har tastet inn. Når pakken er sendt fra lager vil du motta en e-post fra oss med valgte leveringsmetode og leveringsadresse. Du mottar en hentemelding på SMS/mail/APP straks pakken er klar til å hentes. Dette alternativet koster vanligvis 90kr (Gratis ved bestilling over 1000 kr)

Etter at pakken din har kommet på Posten/butikk, har du 7 dagers hentefrist.

Levering hjem:
Pakken leveres standard til din dør på bakkeplan. Mottakeren er ansvarlig for å fjerne eventuelle hindringer i forveien, og for at veien er fremkommelig. Du varsles via sms eller e-post dagen før med informasjon om leveringen. Da vil du også mottar en lenke til en side der leveringsalternativ og tid kan velges. Dato og tid for levering og innen hvilke tidsvinduer det passer å få varen levert er varierer basert på leveringsadresse: 08:00–17:00 eller 17:00–21:00. Dette alternativet koster 199kr

Om Bring ikke får levert pakken, vil den bli levert til nærmeste hentested.

Fraktpriser:
Fraktprisen avhenger av hvilken leveringsmetode du velger. Prisene for de forskjellige fraktalternativene vises i handlekurven hvor du velger alternativet som passer deg best.
Hent i butikk: 90kr (Gratis ved bestilling over 1000 kr)
Levering hjem: 199kr

Sporing av pakker:
Den samme dagen som pakken sendes fra oss vil du motta en e-post som inneholder sporingslink. Følg denne linken for å spore pakken. Pakken er først sporbar når den er scannet inn hos Bring. Dette skjer vanligvis på kvelden den dagen pakken sendes, men det kan gå opp til 24 timer fra pakken er sendt fra oss til den er sporbar.

Svalbard:
Ved salg til Svalbard må du selv søke om momsrefusjon.

TOPP