Retur & Bytte

Retur i nettbutikk:
Skogstad Sport nettbutikk tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra du mottar varen fra oss. I våre fysiske butikker gjelder 14 dagers åpent kjøp på ordinære varer.

Bytte i nettbutikk:
Vi har dessverre ikke mulighet til å foreta bytter gjennom vår nettbutikk. Dersom du ønsker en annen vare eller størrelse ber vi deg returnere produktet tilbake til oss og legge inn en ny bestilling på vår hjemmeside. Retur grunnet feil størrelse bør gjøres så raskt som mulig. Vi kan dessverre ikke garantere at vi har størrelsen du ønsker eller at produktet fortsatt er på kampanjepris i det du legger ny bestilling. Se nøye på størrelsesguiden vår før du kjøper.

Du kan returnere varen ved å sende den til Skogstad nettbutikk på følgende måte:

 • Pakk inn varen slik den ble levert. Om varen er brukt, originalemballasjen er skadet eller mangler medfølgende lapper godkjennes ikke returen og vi sender varen tilbake til deg med postoppkrav.
 • Fyll ut angrerettskjemaet.
  Last ned angreskjema her
 • Vi belaster deg kroner 90,- for frakt når returen er mottatt.  Når du mottar ordren din, ligger det en returlapp med i pakken. Ved benyttelse av denne, så vil det bli trukket 90 kr fra returen din. Denne returlappen koster altså 90 kr og er vesentlig billigere enn kjøp av samme produkt på postkontoret. På returlappen er det sporing og pakken er dermed også forsikret hvis det skulle skje noe under transport.
 • Varen(e) returneres til følgende adresse:
  Skogstad Sport AS
  Gamlevegen 47
  6793 Innvik

  Vi foretar tilbakebetalingen med samme betalingsmiddel som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen. Vi kan ikke utføre tilbakebetaling til et annet betalingsmiddel enn den opprinnelige transaksjonen. Vi refunderer beløpet på varen(e)s verdi så snart denne er mottatt av oss.

Varer som ikke kan returneres:

 • Av hygieniske årsaker kan du ikke returnere undertøy som boxer og hipster. Slike varer vil ikke bli refundert eller de vil bli sendt i retur til avsender med postoppkrav.
 • Uvaskede klær. Om varen er brukt, originalemballasjen er skadet eller mangler medfølgende lapper godkjennes ikke returen. Husk at vi skal kunne selge varene på nytt. Pakk inn varen slik den ble levert. Ved retur og bytte er du ansvarlig for varen.

Bytte i våre fysiske butikker:
Varer kjøpt på nett kan ikke refunderes i våre fysiske butikker, men kan byttes i annen størrelse eller annen vare dersom butikken har varen du ønsker å bytte i sortimentet (gjelder ordinære varer). Da MÅ ordrebekreftelse/faktura fremvises for at vi kan se hva som er betalt for varen. Varen må være ubrukt, merkelapper må være på og originalemballasje må være intakt for at butikken kan foreta et bytte.
Varer kjøpt på salg i nettbutikken kan ikke byttes i fysisk butikk, men må returneres til nettbutikk.
Ta gjerne kontakt med gjeldende butikk dersom du er usikker på om varen kan byttes.

Retur i butikk:
Ved kjøp av varer i våre butikker har du mulighet til å få pengene tilbakebetalt til samme betalingskort innen 14 dager. Dette gjelder kun i butikken du originalt har handlet fra. Dersom du ønsker refusjon av varen i en annen Skogstad butikk, har vi bare mulighet til å gi deg en tilgodelapp. Kvittering eller byttelapp må alltid fremvises.
Ved returnering av salgsvarer kjøpt i våre fysiske butikker har du mulighet til å bytte i andre varer eller få en tilgodelapp for kjøpet ditt ved fremvisning av kvittering innen 14 dager. Bytting av varer kjøpt i butikk kan ikke sendes via post til vårt nettlager.

Tilbakebetaling etter retur:
Kortbetaling: Klarna/Vipps vil refundere deg beløpet tilbake til benyttet kort. Du blir kontaktet om de trenger ny kontoinformasjon.

Faktura: Dine varer tilbakebetales ved retur av alle varene på ordren. Merk at vi belaster deg 90,- for alle returer. Returnerer du deler av ordren betaler du kun restbeløpet ved å benytte KID og kontonummer på original faktura. Klarna vil sende deg en oppdatert faktura etter at tilbakebetalingen er registrert.

TOPP