Retur & Bytte

Skogstad Sport tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra du mottar varen fra oss. Dette gjelder både i våre fysiske butikker og i vår nettbutikk.
Vi har dessverre ikke mulighet til å foreta bytter gjennom vår nettbutikk. Dersom du ønsker en annen vare eller størrelse ber vi deg sende produktet tilbake til oss og legge inn en ny bestilling på vår hjemmeside. Retur grunnet feil størrelse bør gjøres så raskt som mulig. Vi kan dessverre ikke garantere at vi har størrelsen du ønsker eller at produktet fortsatt er på kampanjepris i det du legger ny bestilling. Se nøye på størrelsesguiden vår før du kjøper. Alternativt kan du ved fremvisning av ordrebekreftelse og faktura foreta et bytte i en av våre butikker.

Du kan returnere varen ved å sende den til Skogstad nettbutikk på følgende måte:

 • Pakk inn varen slik den ble levert. Om varen er brukt, originalemballasjen er skadet eller mangler medfølgende lapper godkjennes ikke returen og vi sender varen tilbake til deg med postoppkrav.
 • Fyll ut angrerettskjemaet.
  Du kan laste ned angreskjema her.
 • Vi belaster deg kroner 89,- for frakt når returen er mottatt.
 • Varen(e) returneres til følgende adresse:
  Skogstad Sport AS
  6793 Innvik

  Vi foretar tilbakebetalingen med samme betalingsmiddel som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen. Vi kan ikke utføre tilbakebetaling til et annet betalingsmiddel enn den opprinnelige transaksjonen. Vi refunderer beløpet på varen(e)s verdi så snart denne er mottatt av oss.

Varer som ikke kan returneres:

 • Av hygieniske årsaker kan du ikke returnere undertøy som boxer og hipster. Slike varer vil ikke bli refundert eller de vil bli sendt i retur til avsender med postoppkrav.
 • Uvaskede klær. Om varen er brukt, originalemballasjen er skadet eller mangler medfølgende lapper godkjennes ikke returen. Husk at vi skal kunne selge varene på nytt. Pakk inn varen slik den ble levert. Ved retur og bytte er du ansvarlig for varen.

Retur i butikk:
Ved kjøp av varer i våre butikker har du mulighet til å få pengene tilbakebetalt til samme betalingskort innen 7 dager. Dette gjelder kun i butikken du originalt har handlet fra. Dersom du ønsker refusjon av varen i en annen Skogstad butikk, har vi bare mulighet til å gi deg en tilgodelapp.
Ved returnering av salgsvarer kjøpt i våre fysiske butikker har du mulighet til å bytte i andre varer eller få en tilgodelapp for kjøpet ditt ved fremvisning av kvittering. Bytting av varer kjøpt i butikk kan ikke sendes via post til vårt nettlager.

Dersom du har kjøpt en vare i vår nettbutikk har du mulighet til å bytte denne i en av våre butikker ved fremvisning av ordrebekreftelse og faktura. Varen må være ubrukt, merkelapper må være på og originalemballasje må være intakt for at butikken kan foreta et bytte.
Vi har dessverre ikke mulighet til å gi tilbakebetaling i våre fysiske butikker på produkter som er kjøpt i nettbutikk.

Tilbakebetaling etter retur:
Kortbetaling: Klarna/Vipps vil refundere deg beløpet tilbake til benyttet kort. Du blir kontaktet om de trenger ny kontoinformasjon.

Faktura: Dine varer tilbakebetales ved retur av alle varene på ordren. Merk at vi belaster deg 89,- for alle returer. Returnerer du deler av ordren betaler du kun restbeløpet ved å benytte KID og kontonummer på original faktura. Klarna vil sende deg en oppdatert faktura etter at tilbakebetalingen er registrert.