Skogstad Kundeklubb

 

15% på første kjøp

Alle nye kundeklubbmedlemmer får 15% rabatt på første kjøp *(Gjelder kun ordinære varer), rabattkode vil bli tilsendt på mail ved innmelding.

Gave på bursdagen

Vi sender selvfølgelig ut en oppmerksomhet på din store dag!

Kvitteringer på et sted

Du kan se alle dine kjøp på «min side», uansett om du har handlet i butikk eller i vår nettbutikk. Enkelt og greit!

Eksklusive tilbud

Vi ønsker å gi våre medlemmer muligheten til å benytte seg av ekstra gode og eksklusive tilbud. Vi sender ut rabattkoder eller har tilbud på spesielt utvalgte varer som kun medlemmer kan benytte seg av!

Alltid 5% bonuspoeng

For alle kjøp du gjør hos Skogstad får du 5% av det totale kjøpet tilbake i bonuspoeng. Poeng er det samme som kroner som du senere kan bruke til å betale med(1 bonuspoeng = 1kr). Du kan velge å bruke alle poengene dine med en gang eller kun bruke deler av de. Du kan se hvor mange poeng du har samlet opp inne på «Min side».

Nyheter, tips og inspirasjon

Vi ønsker selvfølgelig at du skal få mest mulig ut av varene du kjøper hos oss! Enten om du er nybegynner eller en erfaren turgåer så håper vi å kunne gi den nyttige tips om bekledning eller inspirasjon til nye turer!

 


Medlemsvilkår

For å kunne tilby det, bruker Skogstad Sport opplysninger som din kjøps- og ordrehistorikk, og hvordan du som medlem benytter Skogstad Sports digitale tjenester. For nærmere informasjon om hvordan Skogstad Sport håndterer og behandler dine personopplysninger, se vår personvernpolicy. For å være medlem må du samtykke til å motta tilbud, kampanjer og rabatter på sms og nyhetsbrev.

Skogstad Sport Kundeklubb er et kostnadsfritt medlemskap som gjelder alle Skogstads butikker og på skogstadsport.no. Som medlem kan du registrere kjøp og samle poeng med telefonnummer. Det er viktig at du er logget inn på vår nettbutikk for å samle poeng, eller oppgi ditt mobilnummer når du handler lokalt i en av våre butikker. Uten dette får vi ikke hentet dine poeng. Medlemskapet i kundeklubben er personlig og kan ikke overdras til andre. Samme person kan bare ha ett medlemskap i Skogstad Sport, og medlemskapsfordelene gjelder bare ved innkjøp til egen husholdning.

Du kan opprette medlemskap i Skogstad Sport i en av våre butikker eller via skogstadsport.no. For å sikre korrekt identitet kan Skogstad Sport kreve fremlagt gyldig legitimasjon f. eks førerkort eller pass.

Medlemskapet gjelder inntil videre og du kan når som helst avslutte det gjennom å kontakte kundeservice eller sende en SMS med SKOGSTAD STOP til 2242. Skogstad Sport har rett til å avslutte ditt medlemskap, eksempelvis ved mistanke om at medlemskapet misbrukes eller anvendes på ulovlig vis. Senest 15 dager etter at ditt medlemskap opphører, vil dine personopplysninger bli slettet.

Skogstad Sport forbeholder seg retten til å kunne endre vilkårene for Skogstad Sport Kundeklubb. Endring av medlemsvilkår vil bli informert om på skogstadsport.no før endringen trer i kraft.

TOPP