Skogstad Kundeklubb

Som medlem i vår kundeklubb gir vi deg tilgang til eksklusive fordeler, kuponger og inspirasjon. Du vil motta spesialtilbud og rabatter som kun er tilgjengelige for medlemmer. Meld deg inn og få 15% på ord. varer i velkomstgave.

 MEDLEMSFORDELER

Poeng for hvert kjøp: 1 kr = 1 poeng

Velkomstgave – 15% på første kjøp

Alle nye kundeklubbmedlemmer får 15% rabatt på første kjøp *(Gjelder kun ordinære varer og kan ikke kombineres med andre rabatter), du finner din kupong på «min side» eller i kassen i butikk.

Medlemstilbud

Vi ønsker å gi våre medlemmer muligheten til å benytte seg av ekstra gode og eksklusive tilbud. Vi sender ut rabattkoder eller har tilbud på spesielt utvalgte varer som kun medlemmer kan benytte seg av!

Bursdagshilsen

Vi sender selvfølgelig ut en oppmerksomhet på din store dag! (Gjelder kun ordinære varer og kan ikke kombineres med andre rabatter)

Personlig tilbud

Enten om du er nybegynner eller en erfaren turgåer så ønsker vi å gi deg spesielle tilbud basert på tidligere kjøp.

Gratis frakt på alle kjøp

Våre sølv- og gullmedlemmer får alltid gratis frakt på alle kjøp i nettbutikken.

Gavekort

Våre medlemmer får et gavekort eller rabattkupong ved oppnådd gull-nivå.

MEDLEMS-NIVÅ: Alltid 5% bonuspoeng

Du får 5% av det totale kjøpet i bonuspoeng når du handler hos Skogstad. 1 krone gir 1 poeng. Når du har samlet 1000 bonuspoeng, får du automatisk en bonussjekk på 50 kroner. Bonussjekken kan brukes i alle Skogstad-butikker i Norge, inkludert nettbutikken. Du kan sjekke antall poeng du har samlet på «Min side».

SØLV-NIVÅ: Alltid 7% bonuspoeng

Du får 7% av det totale kjøpet i bonuspoeng når du handler hos Skogstad. 1 krone gir 1 poeng. Når du har samlet 1000 bonuspoeng, får du automatisk en bonussjekk på 70 kroner. Bonussjekken kan brukes i alle Skogstad-butikker i Norge, inkludert nettbutikken. Du kan sjekke antall poeng du har samlet på «Min side». Sølv- og gullmedlemskap har en varighet 12 mnd. Det vil si at du beholder ditt sølv- eller gullmedlemskap i 12 mnd før det gjøres en ny vurdering basert på antall poeng samlet de siste 12 mnd.

GULL-NIVÅ: Alltid 10% bonuspoeng

Du får 10% av det totale kjøpet i bonuspoeng når du handler hos Skogstad. 1 krone gir 1 poeng. Når du har samlet 1000 bonuspoeng, får du automatisk en bonussjekk på 100 kroner. Bonussjekken kan brukes i alle Skogstad-butikker i Norge, inkludert nettbutikken. Du kan sjekke antall poeng du har samlet på «Min side». Sølv- og gullmedlemskap har en varighet 12 mnd. Det vil si at du beholder ditt sølv- eller gullmedlemskap i 12 mnd før det gjøres en ny vurdering basert på antall poeng samlet de siste 12 mnd.

Kvitteringer på et sted

Du kan se alle dine kjøp på «min side», uansett om du har handlet i butikk eller i vår nettbutikk. Enkelt og greit!

Nyheter, tips og inspirasjon

Vi ønsker selvfølgelig at du skal få mest mulig ut av varene du kjøper hos oss! Enten om du er nybegynner eller en erfaren turgåer så håper vi å kunne gi den nyttige tips om bekledning eller inspirasjon til nye turer!

Verv en venn

Få 500 poeng for å invitere noen til å bli medlem i kundeklubben.

 

Du finner også våre medlemsvilkår og betingelser her

Les også om vår personvernpolicy her

TOPP