CYBER MONDAY

Få med deg alle tilbudene på Cyber monday! Meld deg inn eller oppdater ditt medlemskap i vår nye digitale kundeklubb og motta e-post med tilbud, kampanjer og rabattkoder!

*OBS! For å motta rabattkoder MÅ du huke av for å motta nyhetsbrev under oppmelding. Du kan endre dine valg for nyhetsbrev på Min side når som helst.


Mandag 29. november er det Cyber Monday hos Skogstad Sport! Etter en ellevill uke med gode tilbud under Black Week og på Black Friday kommer Cyber Monday med nok en mulighet til å gjøre noen kupp. Følg med for å se hvilke produkter som kommer på tilbud! Hva med en dunjakke, turbukse eller en skalljakke? Hos Skogstad Sport har vi turklær, treningstøy og fritidsklær til både barn dame og herre.

Hva er Cyber Monday?

Cyber Monday er den påfølgende mandagen etter Black Friday, som gjerne er den siste mandagen i november. Noen ganger kan Cyber Monday også falle på den første dagen i desember, så følg med for å få med deg tilbudene. Mandagen er veldig lik Black Friday og Black Week, men skiller seg ut ved at tilbudene kun vil være på nett! Cyber Monday ble laget for å redde de shoppeglade folkene som hadde gått glipp av den svarte uken. Den amerikanske handelstradisjonen har siden 2005 blitt en av verdens høyest omsettende shoppingdager. I 2020 omsatte amerikanske nettbutikker til sammen for 10,9 milliarder dollar!

Kjøp kvalitetsprodukter på Cyber Monday

Vi varierer alle Cyber Monday-tilbudene hvert år, men vi kan love deg gode priser på en mengde turklær og fritidsklær. De mest populære produktene for dame i år er blant annet turbukse, dunjakke og regntøy. For herre finner vi turbukse, skalljakke og ulltøy i høy kvalitet. Til barn er disse å anbefale, jakke og turbukse. Og du, det er også lov å unne seg selv en fortjent førjulsgave!

Hvor kult hadde det ikke vært å kunne stille forberedt i det råeste utstyret fra Skogstad når via ferrata ruten i loen skal klatres?

Cyber monday kampanje hos Skogstad Sport
Gjør et kupp hos Skogstad Sport på Cyber Monday!

Cyber Monday – Kundeklubb

Kampanjene til Cyber Monday blir vanligvis ikke annonsert før den store dagen, men som medlem av vår kundeklubb får du eksklusiv tilgang til alle tilbudene hos Skogstad Sport før alle andre! Som medlem får du selvfølgelig mange andre fordeler også. I tillegg til tidlig adgang på salg og personlige rabatter, får du også 5% bonus på alt du handler både i nettbutikken og i en av våre fysiske butikker. Du vil også først ute når nye og populære varer annonseres.

TOPP