Svanemerket

Vi er svært stolte over at våre microfleece produkter er verdens første som er Svanemerket av denne typen. Et merke av kvalitet som viser at alle relevante miljøproblemer er tatt i betrakting i produksjon- og livssyklusen til disse produktene. Og vi er de første som tilbyr svanemerkede polyesterprodukt.

 

Trygghetsgaranti

At et plagg er svanemerket betyr at det helhetlig sett er et godt miljøvalg, og at det er dokumentert at det tilfredsstiller de strenge kravene som Nordens offisielle miljømerke stiller til klær. Svanemerket vurderer hele livssyklusen til et produkt og alle relevante miljøproblemer som kan oppstå underveis. Det stilles krav både til råvarene, til kjemikalene som brukes i produksjonen, til kvaliteten på produktet, og til arbeidsforholdene klærne lages under. Det legges vekt på testing, dokumentasjon og kontroll, og det foretas kontroll på produksjonsstedet uansett hvor det er i verden.

Svanemerket stiller også krav til håndteringen av usolgte varer. I Skogstad jobber vi aktivt for å tilpasse varevolumet i tråd med etterspørselen i markedet. Per i dag er det ingen varer som blir kastet med mindre det er store feil eller mangler som ikke kan repareres av en av våre lokale skreddere. Vårt mål er å kaste minst mulig.

*Varer som ikke blir solgt i sesong selges til en redusert pris ved en av våre outlet avdelinger.

Om du velger et svanemerket produkt kan du være sikker på følgende:

  • Trygge kjemikaler
  • Gode arbeidsforhold
  • God kvalitet, gir mindre forbruk
  • Produktet krymper lite og holder på farger
  • Svanemerket kontrollerer alle faser av produksjonsprosessen.

Les mer om Svanemerket her.

TOPP