Merkeordninger

I Skogstad er vi stolte over å tilby et sortiment av varer der vi bevisst har tatt grep for å kunne tilby et mer bærekraftig produkt til kundene. Merkeordningene legger føringer for ansvarlig forretningspraksis i hele verdikjeden. Det stilles t.d. krav til arbeidsforhold på fabrikkene, vann- og energiforbruk, kjemikalier, materialsammensetninger, og til håndtering av avfallsmateriale og usolgte produkter.

 

       

Svanemerket 

Svanemerket er Nordens offisielle miljømerke. Svanemerket stiller strenge krav til hele verdikjeden, inkludert vann- og kjemikaliebruk, sosiale forhold hos produsenten, og om produktet er laget for å vare så lenge som mulig. I Skogstad er vi stolte over at våre microfleece produkter er svanemerket. Vil du vite mer om Svanemerket eller få en oversikt over de svanemerkede produktene våre? Se her!

Re:Down

Re:Down er leverandør av resirkulert dun, og fra og med høsten 2019 har alle våre dun-produkter inneholdt 100% resirkulert dun fra Re:Down. Dette var vår tredje store endring for miljøet på produktsiden, og vi har i dag et bredt utvalgt av dunjakker i høy kvalitet til både barn og voksne. Vil du vite mer om Re:Down eller få en oversikt over Re:Down produktene våre? Se her!

PrimaLoft

Visste du at innen 2020 var omme hadde PrimaLoft forhindret over 430 millioner plastflasker fra å bli kastet i deponier eller i havet, og sørget for gjenbruk av disse? PrimaLoft er et lett, varmt og hurtigtørkende stoff, og er et godt alternativ til dun da det har høy isoleringsevne i produkter som jakker og vinterdresser. Vil du vite mer om PrimaLoft eller få en oversikt over PrimaLoft produktene våre? Se her!

Økologisk bomull

Siden høsten 2020 har alle våre bomullsprodukter blitt laget av 100% økologisk bomull. Økologisk bomull er fremstilt på en måte som bidrar til å redusere utslipp og energiforbruk. I tillegg er det mildt mot huden, og dermed fint for allergier og sensitiv hud. Økologisk bomull er med andre ord et materiale som er bra for både deg og miljøet. Vil du vite mer om Økologisk bomull eller få en oversikt over produktene som kvalifiserer til merkeordningen? Se her!

TOPP