Turbukseguide

Våre turbukser er som skapt for turer der du trenger en funksjonell og slitesterk bukse – enten det er til strabasiøse langturer, klatring over mektige tinder eller rolige markaturer. Utvalget er tilpasset ulike årstider, behov og passformer. Alle designet med et robust og elastisk fireveis materiale som sørger gir naturlig bevegelse og god komfort.

Detaljer som formsydd snitt, justeringsmuligheter og strategisk plassert lommer. I tillegg til finner du et sortiment med bredt utvalg av ulike farger og fasonger. Turbuksene er spesielt designet for deg som verdsetter eventyrlig komfort når du skal begi deg ut på din neste turopplevelse.

post ikon

Ringstind

Ringstind har en perfekt konstruert passform med en standard fit. Høy i livet og et ekstra høyt ryggpanel. Den balanserer en regular til kroppsnær passform, som sitter tett på kroppen uten å virke stram. Glidelåsåpning med kile nede på bena gir rom for å justere fotvidden. Designet til et allsidig bruk enten det er til klatring, fjellturer eller andre aktiviteter. 4-veis stretch kvaliteten er superkomfortabel og ekstremt tøybar. Lett vannavvisende og hurtigtørkende materiale med en solid slitestyrke.

post ikon

Åledalen

Åledalen er konstruert med en standard fit passform. Høy i livet og ekstra høyt ryggpanel. Den balanserer en avslappet til kroppsnær passform, som sitter tett på kroppen uten å virke stram hele veien. Ekstra benlengde, smal fotvidde med elastikk i benavslutning, justerbart belte i livet og romslige lommer på låret.

Designet til et allsidig bruk enten det er til klatring, fjellturer eller andre aktiviteter. 4-veis stretch kvaliteten er superkomfortabel og tøybar. Lett vannavvisende og hurtigtørkende materiale med en solid slitestyrke.

post ikon

Lofterød

Lofterød er en turbukse designet med et robust 4-veis stretch materiale. Linning partiet har ekstra høyt ryggpanel uten stretch. Slim fit passform og ekstra høy i livet. Tettsittende passform og en smal fotvidde med elastikk i benavslutning. To håndlommer strategisk plassert i front. Ideell til et aktivt friluftsliv med behov for fri bevegelse.

post ikon

Rauma

Rauma er en turbukse med en ekstremt stretchy og komfortabel passform som gir maksimal ytelse og komfort. Ideell til moderat til høyintensiv aktivitet og trening. Tight fit og kroppsnær passform over hele benet. Høyt liv og kneparti som er formsydd for optimal bevegelse. Funksjonell med strategisk plasserte lommer i front.

post ikon

Husnes

Husnes er en lett og funksjonell zip-off bukse designet med et light weight materiale med mekanisk stretch. Ideell for turer i moderat til varme temperaturer. Buksen kan enkelt gjøres om til shorts som strekker seg rett over kneparti med en skråstilt glidelås som enkelt kan taes av og på. Stretchy, hurtigtørkende og komfortabel turbukse som gir deg maksimal bevegelsesfrihet. Elastisk strikk i livet med beltehemper og glidelåsåpning nede ved bena. Passformen er standard fit og høy i livet. Sitter tett på kroppen med en smal til regular passform, uten å virke stram.

post ikon

Larstinden

Larstinden er konstruert med en enestående passform. Standard fit med en avslappet til ettersittende passform og en normal høyde i livet. Lett og svært tøyelig turbukse med 4-veis stretch materiale gir følelsen av fri og naturlig bevegelse. Formsydde knær, justerbart belte og borrelås ved benvidde er fordelaktig for økt komfort og tilpasning på fasong. Designet til et allsidig bruk enten det er til klatring, fjellturer eller andre aktiviteter.

post ikon

Tryvann

Tryvann er konstruert med slim fit passform og er lavere i livet sammenlignet med Larstinden. Den har en smal passform som totalt sett er ettersittende hele benlengden, uten at den føles stram. Funksjonelt design med justerbart belte i livet med beltehemper, borrelås for bedre tilpasning av benvidde og formsydd kneparti for optimal bevegelse. 4-veis stretch materiale som gir et høyt nivå av komfort og mobilitet, og som er robust nok til å takle et høyt intensitivitet og krevende terreng.

post ikon

Teigafjell

Teigafjell turbukse i 4-veis stretch materiale er designet for maksimal bevegelsesfrihet. Lett vannavvisende og hurtigtørkende materiale med en solid slitestyrke. Buksen har en normal fit med en regular passform og rette ben. Normal høyde i livet og formsydd kneparti for optimal bevegelse og komfort. Borrelås ved benvidde og elastisk, justerbart belte i livet for bedre tilpasning og romslige lommer på låret. Teigafjell har en tykkere kvalitet enn andre turbukser i vårt sortiment.

post ikon

Skardtinden

Skardtinden er en lett og funksjonell zip-off bukse designet med et light weight materiale. Ideell for turer i moderat til varme temperaturer. Buksen kan enkelt gjøres om til shorts med en skråstilt glidelås over knepartiet. Tøyelig, hurtigtørkende og komfortabel turbukse som gir deg maksimal bevegelsesfrihet. Passformen er standard fit med en normal høyde i livet. Sitter tett på kroppen med en smal til regular passform, uten at den føles stram.

TOPP