Skogstad med nyåpning i Lom

Skogstad satser ytterligere i Lom og har utvidet sitt fotavtrykk innen detaljhandel med nyåpning av større butikk. For å feire nye lokaler arrangerte Skogstad åpningsfest første helgen i påsken.

Satser i fjellandsbyen

Skogstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Bergoms eldste bygg, Nilsbue. Butikkåpningen i sentrum av Lom gir en naturlig innfallsport til nasjonalparkene Jotunheimen, Breheimen og Reinheimen. Som leverandør av friluftsklær med robust kvalitet og lang levetid, har Skogstad hatt som oppgave å skape uteglede og inspirere stadig flere mennesker til å tilbringe tid i naturen. «Nyåpningen og utvidelsen i Lom var derfor et naturlig valg. Beliggenheten gir et hav av turmuligheter med blant annet Galdhøpiggen som det største trekkplasteret, i tillegg til Loms tradisjonsrike byggestil og kulturarv som trekker til seg enormt med turister fra inn – og utland, sier Ann Kristin Skogstad, Driftssjef for butikkene.

Skogstads største butikk

Nå som vi har flyttet til et større lokale får vi den unike muligheten til å tilby kunden hele i Skogstad- kolleksjonen, i et nytt og oversiktlig lokale. Butikken er bygd med Skogstads nye butikkonsept, og er nå merkevarens aller største på 450m2. «Vi startet i et langt mindre lokale, men fant raskt ut at vi hadde et mye større potensiale til å vise hele bredden av sortimentet. Sentral plassering i samme bygg som Visit Jotunheimen gir oss et perfekt utgangspunkt for å nå alle som skal besøke fjellheimen», sier Ann Kristin Skogstad.

«Etter åpningen i påsken har vi fått mange positive tilbakemeldinger. Vi ser frem imot å kunne vise frem vår nyeste konseptbutikk nå når vi går høysesongen raskt i møte», avslutter Butikksjef for Skogstad Lom, Hanna Bjørgen til.

Pressemelding 17/04/24
TOPP