Butikkmedarbeidere Nordfjord

 

Vi søker energiske og sporty ekstrahjelper til våre butikker i Innvik, Olden og Stryn. Som butikkmedarbeider i Skogstads butikker er kunden alltid i fokus. Vi skal alltid gi kunden en unik opplevelse. Du må derfor like å jobbe med mennesker og til enhver tid yte det lille ekstra. Ditt viktigste ansvar vil være å skape en handleopplevelse utenom det vanlige. Du vil og spille en viktig rolle som selskapets ansikt utad.

Om stillingen

Det er en fordel hvis du har erfaring fra jobb i butikk, men dette er ikke et krav. Du må evne å se arbeidsoppgaver i hektiske og rolige perioder. Ha et sterkt engasjement for salg og unike kundeopplevelser. I tillegg liker du utfordringer, er løsningsorientert og er en initiativrik medarbeider som liker å ta ansvar. Du må ha mulighet til å jobbe dag, ettermiddag, helger og ferier. Det er viktig at du trives i høyt tempo, er fleksibel i forhold til arbeidstider og har fylt 16 år.

Og sist, men ikke minst har du stor interesse for sport- og friluftsliv.

Om Skogstad

Skogstad Sport AS ble etablert i 1937, og er en av Norges ledende leverandør av sport- og fritidsklær. Bedriften har hovedkontor i Innvik (Nordfjord), og salgskontor i Oslo. Vi har også kontor i Kina med 7 ansatte. I Norge er vi ca. 60 ansatte, og har per i dag 16 egeneide butikker, samt nettbutikk. Vår visjon er å produsere klær til hele familien av beste kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi leverer alt fra teknisk og høy-funksjonell bekledning til fritidsklær. Vi kjenner og tar vårt ansvar for miljøet, og jobber etter globale tiltak for utvikling med et sterkt miljøfokus. Våre retningslinjer og mål for samfunnsansvar er direkte knytt til våre bedriftsmål, og alle handlinger er basert på våre verdier.

Stillingstittel Butikkmedarbeider ekstrahjelp

Arbeidstid Dag/ ettermiddag/helg

Søknadsfrist Snarest

Startdato Etter avtale

Sted Skogstad Innvik, Olden og Stryn

Spørsmål og søknad med CV sendes til Regionssjef Joakim Føleide på e-post joakim@skogstadsport.no

TOPP