NORGESFERIE I NORDFJORD

I år blir det Norgesferie for mange, og flere har planlagt en tur innom vakre Nordfjord. Vi gleder oss til å utforske nye plasser og aktiviteter i Skogstads flotte hjemsted, og håper å se deg i området også! Vi har satt sammen en liste over våre favorittplasser og aktiviteter i området som vi håper blir til inspirasjon for dere.

 FOTTURER TIL FJELLS MED NYDELIG UTSIKT

Bli bergtatt av Nordfjords natur! Med høye topper og dype daler finner du enkelt en fjelltur som er tilpasset dine ønsker. Vi har satt sammen et forslag på våre favoritturer i området under.

  • Lett: Rakssætra i Loen, eller den litt mindre kjente Skarsteinsætra i Olden
  • Middels: Segestad Gård ved Hjelle i Oppstryn, eller Hoven til Skredfjellet i Loen
  • Viderekommen: Hornelen i Bremanger, Hornindalsrokken i Volda, eller den kjente Skåla i Loen

VIA FERRATA I LOEN

En spennende og anneledes tur som vil gå rett inn i minneboken! I Via Ferrata Loen får du kjenne på adrenalin, høydeskrekk og ikke minst mestringsfølelse når du klatrer opp fjellveggen med rå, norsk natur rundt deg. Etter en lang opptur er det ekstra deilig å sette seg i Loen Skylift som tar deg ned fra fjell til fjord på 5 minutter. Tips: Ikke glem å booke tur med guide!

STISYKLING

Med et perfekt kuppert tereng fra fjord til høye fjelltopper har Nordfjord blitt et samlepunkt for fler ivrige stisyklere. Napen i Oppstryn er et perfekt startpunkt som har flotte stier med doseringer og innlagte elementer. Tips: Om du ønsker en kombinert fottur og sykkeltur kan du ta med deg sykkelen opp til Stryn Vinterski og videre opp mot Gryta! Her er det flotte stier å sykle ned igjen på.

PADLE I GRØNT VANN

Idylliske padleturer på SUP, kajak eller kano i grønn-turkist vann mellom bratte fjellvegger er en unik opplevelse hvor man vil kjenne ekstra på nasjonalromantikken. I blant annet Lodalen og Oldedalen finner du nydelige steder som dette. Tips: flere av campingplassene tilbyr utleie av kajakk!

TA EN TUR INNOM SKOGSTAD!

Kom innom en av våre butikker i Nordfjord! Vi har fire butikker i området: Innvik, Olden, Stryn og Nordfjordeid. Velkommen innom 😊

TOPP