MEDLEMSKAP & SERTIFISERINGER

Skogstad støtter seg på sertifiseringsordninger og medlemskap for å kontinuerlig jobbe mot en mer bærekraftig utvikling og produksjon. Som en del av vår bærekraftstrategi er vårt mål å tilegne oss bedre innsikt og kunnskap for å løse alle utfordringer både vi og våre leverandører møter på. Det er viktig og en forutsetning å sikre gode arbeidsforhold, en bærekraftig produksjon og positiv utvikling gjennom hele verdikjeden vår.

MEDLEMSKAP

Etisk handel

Siden 2022 har Skogstad vært medlem av Etisk Handel Norge. En medlemsorganisasjon som gir oss økt kompetanse for å fremme etisk handelspraksis. Årlig skal det rapporteres om vårt arbeid for å forbedre og styrke arbeids- og miljøforhold i leverandørkjeden. Skogstad forplikter seg å iverksette tiltak for å bidra til en ansvarlig og bærekraftig forretningspraksis. Rapporter med mer detaljert informasjon vil bli offentlig tilgjengelig.

Les mer om Etisk handel her.

Grønt punkt

Gjennom vårt medlemskap i Grønt Punkt bidrar vi i dugnaden for gjenvinning av emballasje. Grønt Punkt sørger for at vi som medlem får økt vår kompetanse og kunnskap innenfor emballasjeutvikling og at all vår emballasje forsvarlig blir samlet inn og gjenvunnet.

Les mer om Grønt Punkt her.

 

SERTIFISERINGER

Svanemerket

Svanemerket er en av Nordens mest kjente miljømerker – et kvalitetsstempel som Skogstad har mottatt for sine microfleece produkter. Som forbruker kan du være trygg på at hele livssyklusen til produktet fra råvare til produksjon, stilles strenge krav til. Form, farge og kvalitet skal sikre deg god holdbarhet.

Les mer om Svanemerket her.

Bluesign

Skogstad er bluesign® system partner. Bluesign er et miljømerke som jobber for bærekraftig tekstilproduksjon, som tar hensyn til hele produksjonskjeden og oppfyller strenge krav til helse, miljø og sikkerhet.

Les mer om Bluesign her.