Skogstad lanserer bruktsalg

Det bringes nytt liv i produkter når vi lanserer Skogstad Reuse: et pilotprosjekt med bruktsalg i to av våre butikker i Nordfjord. Her kan du enkelt gjør et bruktkupp på et utvalg varer som har fått nytt liv gjennom vår ordning for reparasjon og bruktsalg. Desto lengre et produkt kan oppleve mer, desto mer sparer det for miljøet.  

 

Et grønnere valg

Som en betydelig aktør innenfor tekstilbransjen må vi stadig ta nye steg og valg som er smartere og mer skånsomt for miljøet, menneskene og samfunnet rundt oss. Bruktsalget er en del av vår satsning innen sirkulære tjenester, der hensikten er å redusere svinn fra egen virksomhet til et minimum. Vi har derfor endret praksisen for handtering av reklamasjoner slik at produkter som tidligere ble destruert nå blir reparert. Over tid vil dette bidra til betydelig reduksjon gjennom mindre svinn, og lenger brukstid på de plaggene vi bringer på markedet.

Forleng levetiden

Produkter som blir samlet inn gjennom reklamasjoner blir reparert, så langt det lar seg gjøre, og solgt til redusert pris. Disse blir naturligvis nøye inspisert, vasket og reparert før de selges videre. Produkter vil etter reparasjon være ren, fullstendig funksjonell og i god stand, for at du skal kunne bruke plagget i mange år fremover.

Ypperlig for deg som ønsker å kjøpe brukt – men som foretrekker å kjøpe det i butikk slik at du får testet produktet før du bestemmer deg. Reuse plagg vil være nøye merket med egne merkelapper og med informasjon om registrert reparasjon.

Reuse i våre butikker

Skogstad Reuse er tilgjengelig i to av våre butikker. Her kan du finne brukte skatter fra tidligere kolleksjoner som er fikset og reparert. Klar for nye eventyr – igjen.

Skogstad Stryn

Tonningsgata 12, 6783 Stryn

Tlf: +47 95 47 68 61 / Epost: stryn@skogstadsport.no

 

Skogstad Innvik

Gamlevegen 47, 6793 Innvik

Tlf: +47 48 06 63 13 / E-post: innvik@skogstadsport.no

Les også våre beste tips til hvordan du kan forlenge levetiden til dine produkter her

 

 

TOPP