Norgesferie i Nordfjord

Er du en av de som har planlagt Norgesferie, nærmere bestemt en tur innom vakre Nordfjord? Skogstad naturskjønne hjemsted bugner av steder å utforske med fjellturer og aktiviteter, og vi håper å se deg i området også. Vi har satt sammen en liste over våre favorittplasser og aktiviteter som du kan dra nytte av til sommerens eventyr.

 

Fra fjord til fjell 

Bli bergtatt av Nordfjords natur med høye topper og dype daler, og finn du en fjelltur som er tilpasset dine ønsker. Vi har satt sammen et forslag på våre favoritturer i området under.

Lett: Rakssætra i Loen, eller den litt mindre kjente Skarsteinsætra i Olden

Middels: Segestad Gård ved Hjelle i Oppstryn, eller Hoven til Skredfjellet i Loen

Viderekommen: Hornelen i Bremanger, Hornindalsrokken i Volda, eller den kjente Skåla i Loen

Via Ferrata i Loen

En spennende og anneledes tur som vil gå rett inn i minneboken! I Via Ferrata Loen får du kjenne på adrenalin, høydeskrekk og ikke minst mestringsfølelse når du klatrer opp fjellveggen med rå, norsk natur rundt deg. Etter en lang opptur er det ekstra deilig å sette seg i Loen Skylift som tar deg ned fra fjell til fjord på 5 minutter. Tips: Ikke glem å booke tur med guide!

Stisykling

Med et perfekt kuppert tereng fra fjord til høye fjelltopper har Nordfjord blitt et samlepunkt for fler ivrige stisyklere. Napen i Oppstryn er et perfekt startpunkt som har flotte stier med doseringer og innlagte elementer. Tips: Om du ønsker en kombinert fottur og sykkeltur kan du ta med deg sykkelen opp til Stryn Vinterski og videre opp mot Gryta! Her er det flotte stier å sykle ned igjen på.

Padle i tindrende grønt vann

Idylliske padleturer på SUP, kajak eller kano i grønn-turkist vann mellom bratte fjellvegger er en unik opplevelse hvor man vil kjenne ekstra på nasjonalromantikken. I blant annet Lodalen og Oldedalen finner du nydelige steder som dette. Tips: flere av campingplassene tilbyr utleie av kajakk.

Besøk våre butikker
Kom innom en av våre butikker i Nordfjord! Vi har fire butikker i området: Innvik, Olden, Stryn og Nordfjordeid. Velkommen innom 😊

TOPP