-40% PÅ ALLE ORDINÆRE VARER

Meld deg inn eller oppdater ditt medlemskap i vår nye digitale kundeklubb og motta e-post med rabattkode som gir 40% rabatt på ALLE ordinære varer! Legg inn rabattkoden i handlekurven og gjør et kupp! Tilbudet gjelder KUN fredag 5.november!

*OBS! For å motta rabattkoden MÅ du huke av for å motta nyhetsbrev under oppmelding. Du kan endre dine valg for nyhetsbrev på Min side når som helst.

Vi har slått sammen vår kundeklubb i butikk med vår nettbutikk som gjør at du nå kan følge med digitalt på hvor mange poeng du har spart opp. Du finner også alle dine kvitteringer fra butikk og nettkjøp.

Allerede medlem i en av våre butikkers kundeklubb?
For at du skal kunne benytte deg av fordelene til kundeklubben både digitalt og i butikk er det nødvendig at du registrerer detaljene dine via Mine Sider, selv om du har registrert mobilnummeret ditt i en butikk fra før. Du er altså ikke automatisk logget inn. Da vil du ta med deg dine poeng over til den nye digitale kundeklubben. Du vil ikke miste noen av dine poeng ved å registrere deg digitalt. 

Har du vært registrert med e-post i vår nettbutikk?
Da må du oppgradere din profil for å få tilgang til de nye medlemsfordelene. Din profil blir automatisk oppgradert i det du logger inn med ditt mobilnummer. Så enkelt er det faktisk!