Butikkmedarbeidere Lom

Vi har behov for flere butikkmedarbeidere til vår nye butikk i Lom som vi planlegger åpne mars 24, og tar gjerne imot deg som har et smil om munnen og godt driv. Vi ser for oss at du ønsker å jobbe med mennesker og at du er flink til å møte disse på en hyggelig måte. I våre butikker er så klart kunden alltid i fokus. Derfor vil ditt viktigste ansvar være å skape en trivelig handleopplevelse for alle besøkende. Du vil også spille en viktig rolle som selskapets ansikt utad.

Om stillingen

Det er en fordel hvis du har erfaring fra jobb i butikk, men dette er ikke et krav. Vi tror du liker at det skjer mye på jobb og varierte dager. Du må ha mulighet til å jobbe dag,
ettermiddag og helger, og må være over 16 år. Det er en fordel hvis du kan være fleksibel i forhold til arbeidstider. Er du i tillegg flink til å ta initiativ og løsningsorientert, og liker å utfordre deg selv? Da burde du sende inn din søknad i dag! Vi intervjuer fortløpende.
For den rette kandidaten tilbyr vi betingelser som reflekterer ditt ansvar og rolle, og et trivelig, hektisk og sporty miljø med positive og engasjerte medarbeidere.

Om Skogstad

Skogstad Sport AS ble etablert i 1937, og er en av Norges ledende leverandør av sport- og fritidsklær. Bedriften har hovedkontor i Innvik (Nordfjord), og salgskontor i Oslo. Vi har også kontor i Kina med 7 ansatte. I Norge er vi ca. 60 ansatte, og har per i dag 15 egeneide butikker, samt nettbutikk. Vår visjon er å produsere klær til hele familien av beste kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi leverer alt fra teknisk og høy-funksjonell bekledning til fritidsklær. Vi kjenner og tar vårt ansvar for miljøet, og jobber etter globale tiltak for utvikling med et sterkt miljøfokus. Våre retningslinjer og mål for samfunnsansvar er direkte knytt til våre bedriftsmål, og alle handlinger er basert på våre verdier.

Stillingstittel Butikkmedarbeider

Arbeidstid Dag/ettermiddag/helg/ferier

Søknadsfrist Snarest

Startdato Etter avtale

Sted Skogstad Lom

Spørsmål og søknad med CV sendes til Butikksjef Hanna Bjørgen på e-post: hanna.bjorgen@skogstadsport.no

TOPP