Erik Rotihaug

 

Oppvokst/bosted

Jeg er vokste opp i Nordfjordeid, men flyttet 50 km østover til Stryn for noen år siden. Bruker ellers store deler av tiden i bilen og reiser stadig på jakt etter nye fjell og destinasjoner.

Dine favorittaktiviteter

Jeg brenner for å eksperimentere og prøve nye ting med fart og spenning. Alt fra downhill sykling, paragliding, ski, fjellturer etc.

Hva drar du aldri på tur uten?

Sjokolade eller noe annet godt har som regel en fast plass i sekken. Når motbakken begynner å bli tung er det godt for å fylle på energilageret.

Hva er det beste med å tilbringe tid i naturen?

Komme seg vekk fra hverdagens stress og mas. En får stadig kjenne på mestringsfølelse. Den største bonusen er at opplevelsen en får ved å være i naturen, er helt rå. De kommer som oftest når du minst venter det.

Dine 3 beste turtips?

  1. Spontanturar er dei beste!
  2. Ha med rikelig med mat og drikke
  3. Følg med på været

Fortell om et turøyeblikk du aldri glemmer?

Jeg og en kompis bodde et halvt år i en stasjonsvogn i Nord-Norge. Underveis ble vi kjent med mange imøtekommende og nydelige folk som tok oss med på ski, fisketurer, fjellturer med mer. Vi fikk kjenne på hvor lite en egentlig trenger for å ha det godt.

Din drømmetur/opplevelse?

Drømmer om å seile hele Norskekysten og reise på backpacking til Svalbard, Færøyene, Bali og Japan. Gå over Hardangervidda for å overnatte på ulike DNT hytter under dagsetappene som man finner langs veien.

Dine Skogstad-favoritter?

Natakupa skallbukse er utrolig behagelig og perfekt for skiturer der en får plass til solkrem, kamera og diverse i lommene. Salen dunjakke er helt nydelig når det er litt småkalde kvelder og har en ypperlig passform.

Følg Erik og hans univers

anders backe instagram

TOPP