VALENTINES DAY

Hva med en aktiv Valentines Day gave i år? 14. februar 2022 er dagen for å markere kjærligheten og romantikken. Alle setter vel pris på en valentinsgave de vil kunne glede seg over i flere år? Kanskje du også ønsker å vise hvor glad du er i din beste venninne eller venn, søster, bror eller andre kjære som fortjener noe ekstra på valentinsdagen? En aktiv gave kan gi en boost til både kjærligheten og helsen! Hva med en dunjakke, turbukse eller en skalljakke? Hos Skogstad Sport har vi turklær, treningstøy og fritidsklær til både barn, dame og herre.

Tips til valentinesgave henne

Tips til valentinesgave til han


Få med deg alle tilbudene på Valentines day! Meld deg inn eller oppdater ditt medlemskap i vår nye digitale kundeklubb og motta e-post med tilbud, kampanjer og rabattkoder!

*OBS! For å motta rabattkoder MÅ du huke av for å motta nyhetsbrev under oppmelding. Du kan endre dine valg for nyhetsbrev på Min side når som helst.

En perfekt valentinsdag?

Alltid lurt på hvordan du skal ta Valtentines Day til nye høyder? Ta en nærmere titt på våre valentinstilbud og se om vi kan inspisere deg. Er den heldige fan av toppturer, en sporty stil eller bare det å føle seg fresh, ja da er du virkelig på rett vei. Våre populære turbukser og dunjakker blir alltid godt mottatt på den store kjærlighetsdagen. Det samme gjelder skalljakker til han og ull til henne. Sist men ikke minst, vil vi alltid anbefale å sjekk ut våre turklær til barn. Et tips er å sjekke vår bukseguide og guide til hvordan kle seg med 3-lags prinsippet. Da vil du garantert imponere med gavevalget, og kanskje komme deg ut på tur med en gang?

Valentines day kampanje hos skogstad sport
Gjør et kupp på Valentines Day hos skogstad sport!

Handle kvalitetsprodukter på Valentines Day

Tilbudene på Valentines Day er forskjellige for hvert år, men vi kan love deg gode priser på en mengde turklær og fritidsklær i år også! De mest populære produktene for dame er blant annet turbukse, dunjakke og regntøy. For herre finner vi turbukse, skalljakke og ulltøy. Til barn er disse å anbefale, jakke og turbukse. Og du, det er også lov å unne seg selv en førjulsgave!

Hvor kult hadde det ikke vært å kunne stille forberedt i det råeste utstyret fra Skogstad når via ferrata ruten i loen skal klatres?

TOPP