SINGLES DAY

Få med deg alle tilbudene på Singles day 2022! Meld deg inn eller oppdater ditt medlemskap i vår nye digitale kundeklubb og motta e-post med tilbud, kampanjer og rabattkoder!

*OBS! For å motta rabattkoder MÅ du huke av for å motta nyhetsbrev under oppmelding. Du kan endre dine valg for nyhetsbrev på Min side når som helst.


For å gi en ekstra oppmerksomhet til alle enslige der ute, feirer vi Singles Day 11. november 2022! I løpet av året er det flere dager som markerer de heldige som er i et forhold. Valentines Day er kanskje den dagen folk flest kjenner til. Skogstad Sport ønsker å gi en oppmerksomhet til single, og Singles Day markeres 11. november hvert år! Kanskje en ny dunjakke, turbukse eller en skalljakke er det som skal til? Hos Skogstad Sport har vi turklær, treningstøy og fritidsklær til både dame og herre.

Slik oppstod Singles Day

Singles Day har blitt markert siden 1993. Markeringen startet i Kina som en slags anti-valentines, og blir nå sett på som en uoffisiell høytid i landet. Helt i begynnelsen ble dagen kalt Bachelor’s Day, og var i hovedsak ment å være en markering for single menn, men gjelder nå for alle kjønn. Datoen for denne dagen er ikke et tilfeldig valg. I Kina symboliserer ett-tallet en enslig person uten forgreninger til noen familie, og derfor falt singeldagen på 11. novemberl. Etter hvert ble Singles Day dagen for shopping og gode tilbud, og er nå absolutt en av de største handledagene i verden. Singles Day er bare en av mange tilbuds- og merkedager som er i november. Den slår følge med blant annet farsdagBlack Week med den tilhørende Black Friday, og Cyber Monday.

Singles Day kampanje hos skogstad sport
Gjør et kupp på Singles Day hos skogstad sport!

Handle supre kvalitetsprodukter på Singles Day

Vi i Skogstad Sport kan love deg gode priser på en mengde turklær og fritidsklær på Singles Day! De mest populære produktene for dame er blant annet turbukse, dunjakke og regntøy. For herre finner vi turbukse, skalljakke og ulltøy. Til barn er disse å anbefale, jakke og turbukse. Og du, det er også lov å unne seg selv en fortjent førjulsgave!

Hvor kult hadde det ikke vært å kunne stille forberedt i det råeste utstyret fra Skogstad når via ferrata ruten i loen skal klatres?

TOPP