GAVETIPS TIL MORSDAG

Fra onsdag 9 februar får du -40% på all ull. Perfekt morsdagsgave!

Når er morsdag 2022? Hvert eneste år feirer vi morsdag den andre helgen i februar. I 2022 havner morsdagen på søndag 13. februar. På morsdagen er det alltids koselig å overraske mor med en deilig frokost på sengen og kanskje en fin morsdagsgave? Hos Skogstad Sport har vi morsdagsgaver til alle morsfigurer! Som en perfekt gaven til mor kan vi anbefale sporty jakker, bukser, ull eller regntøy.

Morsdagsgave: -40% på ull

Ytterklær til dame

Hvorfor feirer vi Morsdagen? Morsdagen oppstod i USA som en del av en gjenopprettelse i etterkant av borgerkrigen. Den første offisielle morsdagen ble feiret i 1908 , og markeringen har i senere tid blitt tatt godt imot rundt om i verden. Morsdagen feires på ulike datoer verden rundt. Alle liker vel myke pakker? Om de myke pakkene inneholder sporty og freshe turklær, kan du være sikker på at mor blir fornøyd! Mor sier vel ikke nei takk til en turbukse i freshe farger eller en god og varm dunjakke. I februar sitter vinteren fortsatt godt i, så det er heller ikke feil med superundertøy, en fin lue eller en lett dunjakke. Fleecegenser er alltid en sikker vinner. Det er et godt hverdagsplagg året rundt, og finnes i mange ulike varianter og farger.

Hvor kult hadde det ikke vært å kunne stille forberedt i det råeste utstyret fra Skogstad når via ferrata ruten i loen skal klatres?


Få med deg alle tilbudene til morsdag! Meld deg inn eller oppdater ditt medlemskap i vår nye digitale kundeklubb og motta e-post med tilbud, kampanjer og rabattkoder!

*OBS! For å motta rabattkoder MÅ du huke av for å motta nyhetsbrev under oppmelding. Du kan endre dine valg for nyhetsbrev på Min side når som helst.


Morsdags kampanje hos skogstad sport
Gled mor med en morsdagsgave fra skogstad sport!

Netthandel til Morsdag

Er du lei av ville køer og veldig trange butikker og kjøpesentre? Handler du turklær på nett hos Skogstad Sport kan du dra nytte av kampanjene i fred og ro. Har du bestilt en vare på skogstadsport.no som ikke passer eller som du ikke ønsker å beholde, har vi heldigvis alltid 30 dagers åpent kjøp, og du kan enten sende dem i retur eller levere dem i en av våre butikker. Under «Finn butikk» på vår nettside kan du søke opp din nærmeste Skogstadbutikk. Trenger du tips og råd til å finne den riktige buksen til mor? Da kan du ta en titt på hvor bukseguide eller be om råd fra oss i en av våre fysiske butikker.

TOPP