FARSDAG

-20% PÅ FLEECE TIL HERRE

-40% PÅ TURBUKSE TIL HERRE

MEST POPULÆRE PRODUKTER TIL HERRE


Når er farsdag 2021? Hvert eneste år kommer endelig dagen i november hvor det er på tide å gi ekstra oppmerksomhet til pappa, eller en annen farsfigur i ditt liv. Den andre søndagen i november er det igjen duket for farsdag, i 2021 lander vi på søndag 14. november. På farsdagen er det alltids koselig å overraske pappa med en deilig frokost på sengen og kanskje en stilig farsdagsgave? Hos Skogstad Sport har vi farsdagsgaver til alle menn! Som en perfekt gaven til far kan vi anbefale sporty jakker, bukser, ull eller lue og hansker.

Farsdag kampanje hos skogstad sport
Gled far med en farsdagsgave fra skogstad sport!

Gavetips til farsdagen

Det er en gammel myte at alle menn kun liker harde pakker. Om de myke pakkene inneholder turklær, kan du være sikker på at far blir fornøyd! Ingen sier vel ikke nei takk til en skalljakke i freshe farger eller en god og varm dunjakke. I november går vi en kald årstid i vente, så det er heller ikke feil med superundertøy, fine hansker eller en kul lue. Hvis du har en pappa som ikke digger å shoppe, kan en fin gave være en fleece. Det er et godt hverdagsplagg året rundt, og finnes i mange ulike varianter og farger.

Hvor kult hadde det ikke vært å kunne stille forberedt i det råeste utstyret fra Skogstad når via ferrata ruten i loen skal klatres?

Netthandel til Farsdag

Er du lei av uendelige køer og veldig trange butikker og kjøpesentre? Handler du på nett hos Skogstad Sport kan du dra nytte av tilbudene i fred og ro. Har du bestilt en vare på skogstadsport.no som ikke passer eller som du ikke ønsker å beholde, har vi heldigvis alltid 30 dagers åpent kjøp, og du kan enten sende dem tilbake i posten eller levere dem i en av våre butikker. Under «Finn butikk» på vår nettside kan du søke opp din nærmeste Skogstadbutikk. Trenger du tips og råd til å finne den riktige buksen, da kan du ta en titt på hvor bukseguide eller be om råd fra oss i en av våre fysiske butikker.

TOPP